Victoria Secret Perfume (Refreshing Body Mist)

July 04, 2014

Assalamualaikum wbt


Review kali ini adalah tentang perfume. Wangi! Wangi! Victoria Secret Perfume. Mesti korang dah pernah nampak perfume ni kan. Dah ramai sellers jual perfume victoria secret ni. Tapi perfume yang sy dapat ni agak murah berbanding seller lain yang harga nak cekik darah walaupun tak ori -_-


250ml / 8.4 fl.0z

'Refresh with fragrance from a secret Garden, infused with moisturizing Aloe Vera and calming Chamomile. Mist over body after shower or bath for delicately scented skin'.

 Sy dah guna perfume ni dalam 3 minggu. Perfume ni bukan ori tau. Tapi bau dia masih sama dengan yang original. Yer tak tipu lah. Sebenarnya ada macam-macam jenis lagi, ikut suka korang lah nak bau yang macam mana. Sy dapat Berry Kiss, dan sangat-sangat wangi lah I tell you. Wangi ala-ala bunga, macam gula-gula pun ada sebab bau dia sweet giteww. Yang lagi best, bila spray tu bau dia sangat kuat boleh penuh wangi satu bilik walaupun sebenarnya korang spray sikit kat baju sendiri je.

Btw, disebabkan perfume ni sebenarnya bukan ori, kelemahan dia tak tahan lama. Hanya bertahan dalam 3-4 jam sahaja. But it's fine with me. Spray lah kali ke-2 lepas 4 jam tu. Apa yang sy selalu buat, sy spray kat baju instead spray on my body. Sebab wangi tu cepat hilang lepas kena peluh bagai. Tak tahan lama. Tapi kalau spray kat baju, wangi dia lekat sampai sy balik rumah after long hour pegi kelas. Jangan risau, dia tak tinggalkan kesan pun di pakaian. Tak macam sesetengah perfume bila terkena baju tu terus ada bekas spray which is no good. No good -_-

See? Banyak jenis korang boleh pilih!


Harga:
Rm35 (termasuk postage)

Mana nak beli:
Facebook: https://www.facebook.com/are.long.716
Instagram: rahimah_borhan
Whatsapp/wechat/sms: 017-7822127 


Eh! Eh! Kalau korang nak usha-usha perfume ni kan, boleh singgah kat instagram online sellers ni. Kat situ ada macam-macam jenis produk yang dia jual. Kalau sesiapa yang berminat nak beli jam tangan, boleh lah follow dia jugak k. Murah! Jam tangan untuk couple pun ada so berbahagia lah you all ada matching watch giteww.



p/s: these product have been sent out to me for a review purposes. all review above are based on my own opinion and may be differ from others.

You Might Also Like

9 comments

  1. nice sharing :) jemput singgah ^^

    ReplyDelete
  2. nice sharing :) jemput singgah ^^

    ReplyDelete
  3. suka2 perfume yang bau2 sweet :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan... tak sakit hidung n tak pening hehehe

      Delete
  4. sweet macam candy, best bau.. tak lah lebah datang serang.. hihi http://polovin-mylife.blogspot.com/2014/07/biz-spshops-jutawan.html jom singgah

    ReplyDelete
  5. Terima kasih infonya gan.
    Lumayan buat nambah wawasan.

    Gema Parfum :
    Parfum Victoria Secret.

    ----------

    ReplyDelete

Subscribe to get email updates