Ripped Nails!

October 25, 2013



Assalamualaikum wbt


Kali ni nak ajar korang salah satu lagi cara nak prank rakan-rakan, mak ayah or lecturer korang bhahaha! Senang ja. Senang sangat lah, confirm. Sy tak buat tutorial sebab sy dulu pun study kat youtube jugak benda alah ni. Korang just perlukan:

- Fake nails (transparent)
- Fake blood
- Gam bulu mata palsu
- Pemotong kuku / gunting
- Black, and red eyeshadow colour

Korang boleh tengok lah video tutorial tu kat youtube / video bawah ni:



Haaa amacam? Senang sangat kan? So haritu ada jugak lah sy try buat ikut dalam video ni. Tapi memandangkan dalam video ni dia guna sikit ja fake blood tu, so sy try la add lebih-lebih sket. Korang pun tau kan i'm obsess with fake blood hihi so bawah ni gambar jari sy pulak:





Klik gambar untuk besarkan

Till then, Assalamualaikum :)

You Might Also Like

6 comments

  1. macam real la.
    takot nak bukak blog nie tadi.
    haha

    ReplyDelete
  2. Wahh, memang seriously nampak real! Takut nak tengok video kat atas! ^_^

    ReplyDelete
  3. ngilu je tengok gambar tu semua.. nice sis !

    ReplyDelete

Subscribe to get email updates