Nak minta tolong dari korang boleh?

September 13, 2013

Assalamualaikum wbt


This is just some random post. Not going to do any makeup tutorial or product review. Tapi kali ni just nak inform yang sy ada join Makeup Competition. Dan sy memerlukan sokongan anda semua untuk vote my pictures! 

Ok first of all, sy nak explain sal pertandingan ni. Colours Cosmetics Malaysia  mengadakan 1 pertandingan makeup. Terbuka kepada SEMUA rakyat malaysia ngeh! Tema dia senang ja iaitu Disney Characters. So peserta kena post 1 gambar makeup inspirasi dari mana-mana karakter disney. Nak jadi Princess Cinderella boleh, nak jadi Snow White pun boleh. It's all up to u. 

So i've decided to do a lil different. Sy buat makeup inspired by Scar from The Lion King cartoon. Korang mesti kenal Scar kan?

Scar from The Lion King

 Scar ni sebenarnya watak dia jahat. Penuh dengan kegelapan. Sebab tu sy try nak buat makeup gelap-gelap sket. Sebelum korang vote, mesti nak tengok hasil makeup sy kan?



Kuku tu kuku palsu ja. Sy buat sendiri.


So please i need your help! Vote for me by klik 'like' the picture. Cara vote

Oh kenapa sy nak minta korang vote? Sebab diorang ada menyediakan special gift untuk special voters. So who knows mungkin korang merupakan special voters tu. Kalau nak jadi salah 1 special voters tu korang join lah giveaway tu kat sini http://bit.ly/XVqDmV

I really need your help to vote my picture. Pleaseeee pleaseee (sambil melutut) hahaha Thanks sayang, mmuahh! Sayang korang :)

You Might Also Like

6 comments

  1. Replies
    1. thank you sooo much dear!! really appreciate that <3 sayang u :)

      Delete
  2. cantik gile! i suke sangat. and i dah vote. i was planning to enter too!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks for voting me dear... yes please enter the competition. it would be great! manatau u menang kan? hehe

      Delete

Subscribe to get email updates