Unboxing My July Cosmo Box and GIVEAWAY!

August 17, 2013

Assalamualaikum wbt


Hari ni tak nak buat review. Just nak kongsi something yang best. Korang pernah dengar tentang Cosmo Box atau Box Culture? Ok kalau tak pernah, meh sini nak share sket. Tiap-tiap bulan Box Culture ni akan bagi kejutan kat korang dengan menghantar produk kecantikan kat depan rumah korang. Tiap-tiap bulan ok. Siapa tak excited kan tiba-tiba muncul kotak depan rumah yang dipenuhi dengan beauty product dalam tu. Oh nama kotak tu Cosmo Box. Macam mana nak join? Senang ja. Korang pegi website Box Culture, then subscribe. Cara subscribe tu korang kena bayar Rm38. Depends lah kalau korang nak dapat box tu tiap 3 bulan berturut-turut, kena bayar Rm99.

Kena bayar jugak?

Mestilah. Tapi jangan risau, product dalam box tu best-best! So ok lah kan bayar sikit tapi dapat barang mahal hihihi Cerita tentang cosmo box sy pula, sy sebenarnya dah subscribe Dari bulan June lagi so sepatutnya sy dapat June Box. Tapi tiba-tiba diorang send email, June box dah sold out jadi kena tunggu July box. Tunggu punya tunggu, july box ada masalah pula diorang tak dapat nak pos out. So awal bulan Ogos sehari sebelum raya barulah sampai ke tangan sy. Sedikit kecewa lah kat situ sebab terpaksa tunggu 2 bulan. Tapi it's ok. Sebab ni masalah festaim diorang so tak lah teruk sangat. Lagipun box tu dah sampai pun. Diorang pun ada jugak inform bagi email kalau ada masalah teknikal.

Nak tengok Cosmo box sy? Jeng jeng jengggg


Betapa gorgeous nya kat depan kotak ni

Belakang

Twink! Comel!

Buka ja box tu, wah harum sangat!

Nampak macam sikit kan? Tapi buku tu yang paling best tu!

Niii haaa buku ni. Worthy Book. Betul-betul worth it. Ada lebih 60 muka surat dan mostly dipenuhi dengan voucher! Dalam tu penuh ngan voucherrrrrrr ja semua. Shopping lah y'olls!

Ok tiba-tiba benda ni pun ada >.<

Dua benda ni actually untuk face. ada BB cream, serum and etc (tengok gambar bawah)
Tapi pelik kenapa ada 2??  Diorang TER bagi extra atau sengaja memang nak bagi 2??
Nuxe Huile Prodigieuse Multi-usage Dry Oil

Nuxe Brightening BB Cream SPF 30 PA++

Nuxe Whitening Concentrated Serum

Nuxe Brightening Extreme Lotion

Nuxe Brightening Cleansing Foam

Ok yang ni pula untuk rambut.
Aveda Be Curly Shampoo.

Aveda Damage Remedy Daily Hair Repair

Nuxe Brightening BB Cream SPF 30 PA++

Aveda Be Curly Conditioner


Part paling best bila dapat worthy book tu. Tapi sedih sebab tak dapat guna voucher tu semua. Sebab mostly beauty shop untuk voucher tu tidak ada di Kota Kinabalu Sabah. Huuu sodih nya. But it's ok. Sy dengan rela hati nak bagi kat korang! Yeyy! So korang boleh lah shopping-shopping dengan besties. Dapat barang free, dapat diskaun, dan banyak lagi! Ingat, buku ni ada lebih 80 voucher!! *halamak best. rugi nya tak dapat guna. Buku ni sebenarnya boleh ja beli kat kedai-kedai buku biasa tu. Tapi kalau dapat free lagi best kan?

So kalau korang nak menang giveaway ni, boleh lah join. Ikut ja syarat kat bawah ni. Bila dah join tu jangan lupa inform kat ruang komen bawah dan taip 'Joined'. Siapa yang bertuah tu sy akan inform kemudian k. Good luck :)



a Rafflecopter giveaway

You Might Also Like

16 comments

  1. Hari tu beli majalah CLEO dapat voucher gak, tak sabar nak shopping, hehe Baiknya sis nak bagi voucher voucher tu, btw i dah JOIN! ^.^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe sbb syg tak dapat nak guna... mostly kedai2 tu takda kat sabah... so rasanya lagi bagus bagi kat korang :) ok thanks sbb join^^ goodluck...

      Delete
  2. Joined tapi saya takde twiiter, so macam mana ye ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpa... still blh join jgk.... hehe thanks sbb sudi join :) n goodluck^^

      Delete
  3. Joined ! hehee. hrp2 blh menang..^^
    sbb nk kmpul brg2 ni..hehe

    ReplyDelete
  4. joined! i ingat i dah lama join, rupanya ada yg tertinggal ;(

    ReplyDelete
  5. Joined!! hehe buka lagi kah ni? :)

    ReplyDelete

Subscribe to get email updates