Minta tolong dari y'all jap boleh? :)

June 12, 2013

Assalamualaikum wbt

Nak tanya, korang punya reading list kat blog ni update tak?
I mean... kalau blogger lain update entry, keluar tak kat reading list korang??
Bila sy tengok reading list sy ni, kosong ja. Why? Why???


See?? Nampak?? Nampak??
Actually dah lama sy perasan jadi macam ni. Tapi buat dunno ja.
But then rasa tak best la aihhh tak boleh nampak update dari y'all.
Bila refresh balik, dia keluar macam ni:


'You are not currently following any blogs' katanya.
Wakluuu sapa cakap. Berlambak blog sy dah follow okey.....
So please anda anda semua tolong explain mengapa harus jadi seperti ini *ekekeke

Btw, soalan ke-2.
Kalau sy update entry baru, korang nampak tak dalam reading list korang??

Minta jasa baik tuan-tuan, puan-puan menjawab soalan ini yer makasihhh
Comel you all :)

You Might Also Like

23 comments

  1. salam cik nad.. awk pun bloglist saya.. naik je sokmo.. :) cer tengok.. kat blog saya.. setiap kali update.. *bloglist latest entry..

    jawapan : kalau awak update entry baru, saya nampak dalam reading list saya.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... baru ja singgah blog u.. wahhh tq... siap jd bloglist lagi hehe btw tq jgk sbb jwb soalan sy.. have a nice day^^

      Delete
  2. Salam :) saya nampak entry awak.. naik dekat sy punya reading list :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam... wahh thanks for letting me know.. tak lah risau lagi ni hehe :)

      Delete
  3. salam..akak...kte punya pun kekeadang macam tuh...tapi bila refresh da oke...tp kekadang biol balik....kte ingat blog kte jerkk problem.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha blogspot yang biol lah kalau macam tu hihihi

      Delete
  4. mungkin u hide all kot. cuba check bebetul

    ReplyDelete
  5. Kite pon ade gak jdi cmtu..tp kekadang jer.lps refresh ok blk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ingatkan sy sorang ja jd mcm tu >.<

      Delete
  6. refresh je..sy pun slalu jd cmtu..

    ReplyDelete
  7. cik nor refresh je bnyak kali sampai dia kluar..:)

    ReplyDelete
  8. sye slalu jd cm tu sis. tapi sye refresh je banyak kali then okayyy :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ow... ok2 nnt sy try lah refresh... manatau kot lepas tu ok :)

      Delete
  9. mai pn kadang2 cm tu..kne refresh byk kali..nt dye ok

    ReplyDelete
  10. saya pun jadi macam tu juga tp bila tunggu lama2 dia loading baru dia naik..just lambat ckit jer.lepas tu gmbar hak nombor 2 saya pun perna naik.tp saya buat x thu sajalah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. haiihhh... tak best lah kalau macam tu kan? tak dapat nak tengok update dari blogger lain -_-

      Delete
  11. blog ein selalu kena mcm nie.. ein biarkan aje... t die okay sendiri... hihi

    ReplyDelete
  12. saya pun ada masalah yang sama. entohlah, bengong dah kot blogger.com nie. Hihihihi

    ReplyDelete
  13. Same la kite >_< ..setiap kali nk kene refresh..

    ReplyDelete
  14. ha'aa sama..no worries..takpun klik la kat mana2 dlu page view ke lps tu klik kat myblog balik..nnt oke dah ^_^

    ReplyDelete
  15. selalunya kalau jadi macam ni adalah sebab terlampau banyak kali bukak dia! kalau Aida bukak dia berkalai kali memang dia akan jadi macam ni. tapi ini theory Aida lah.

    ReplyDelete
  16. same la kita. biasa la tu. kadang2 ok kadang tak. your entry is at my reading list. =)

    ReplyDelete

Subscribe to get email updates