Silkygirl Moistureshine Lipstick

May 25, 2013

Assalamualaikum wbt

Hari ni nak buat review
Silkygirl Moistureshine Lipstick





Design lipstick ni warna hitam ada bunga-bunga pink macam girly-girly sket.
Terdapat 8 jenis warna yang korang boleh pilih.
Di sini sy pilih warna 03-Baby Rose



The best part, Lipstick ni tidak mempunyai sebarang bau ok.
Kadang-kadang ada lipstick yang ada harum-haruman bagai semua tu kan?
Yang ni TIDAK ADA.

Mengandungi vitamin E dan bahan semula jadi yang boleh membuatkan bibir korang nampak moist dan tak kering.
Kalau korang letak kat jari pastu gosok, memang terasa lah texture dia ala-ala creamy.
Macam texture lipsbalm sket.
Sebab tu nama dia Moistureshine Lipstick.

'kenapa ada perkataan 'shine?'

Oh sebab lipstick ni tidak fully matte.
Maksudnya, ada kilat-kilat sket.
Tengok gambar bawah:


See? Ada macam kilat-kilat kan?


Kod warna:
01-Naked Truth (ramai orang suka kaler ni sebab nampak natural)
02-Innocent Pink
03-Baby Rose
04-Simply Nude
05-Deep Plum
06-Hot Pink
07-Spicy Brown
08-Moonlight Pink


Mana nak beli?
Guardian atau Watson

Harga?
Rm14 - Rm16
*tak pasti sangat, dah lupa

Tahan lama?
So far sy pakai, tak tahan lama sangat.


Terima kasih kerana membaca

You Might Also Like

7 comments

  1. kite pon pakai yg ini..tp inesen pink ;)

    ReplyDelete
  2. mai lum penah try sbb mai slalu beli maybelline punyer skrg..tp kaler dye nmpkj cantik la! dulu penah gk pakai silky girl tp lipstick ni produk baru dye kn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. ya tapi taklah baru sgt... dalam hujung tahun lepas...

      Delete
  3. Dah pakai dh, mmg tak than lama tapi wrna nye menawan hati.hihi

    ReplyDelete
  4. pergghh, cantik tertarik menawan. hehhehe

    ReplyDelete
  5. hye, jom join GA ni. Syarat2nya mudah sj. cepat rebut pluang menang hadiah! :)
    http://nuraqilahmuhamadnazori.blogspot.com/2013/05/1st-giveaway-by-amisya-suraya.html

    ReplyDelete

Subscribe to get email updates