IN2IT Waterproof Liquid Eyeliner

March 24, 2013

Assalamualaikum wbt

Happy Sunday everyone! 
*dah sunday dah? Cepatnya masa berlalu -_-
So last friday hari tu sy ada inform kat page that im going to review eyeliner product.

snap guna hp ja. nak focus tulisan tu. yes ke-fokus-an camera hp ni lebih terang berbanding camera digital sy -_-'

Kepada mereka-mereka yang baru nak berjinak survey-survey beli eyeliner tu, this entry is for you bebeh.

 Sy nak cari eyeliner yang murah untuk newbies, so sy pun pusing keliling satu Guardian tu cari liquid eyeliner yang PALING MURAH! 
*sebab newbies usually tak suka beli mahal-mahal for their 1st product
So here it is.
IN2IT WATERPROOF LIQUID EYELINER

Kat kotak tu dia ada bagi contoh gambaran berus eyeliner ni.
Yupp memang nipis, so sangat senang nak apply dan senang buat wing.
Sebab some eyeliner mempunyai berus yang tebal so susah nak buat wing.






*Oh banyak sungguh gambar mataku @_@

Kat kotak tu jugak dia ada tulis 'with matte finish'
Maksudnya, bila dah apply eyeliner tu, then bila kering, dia tak shiny.
Sebab sometimes ada jenis eyeliner ala-ala shiny-shiny gitew *shine bright like a diamond xD
Tak faham? Ok, tengok mata-mata sy kat atas tu, then bandingkan dengan gambar bawah ni.
Mana yang shiny??

You got what i mean??

again, snap guna hp ja.

  • Waterproof and long wearing
  • Easy to apply and remove
  • Dries in 60 seconds (or less. for me)
  • No bleeding, no running (maksud bleeding tu bukan berdarah ok. It means bila apply, eyeliner tu tak lah meleleh-leleh *macam darah)
  • No fragrance (yes jangan risau, eyeliner ni tidak mempunyai sebarang bau yang tidak disenangi. Unlike some liquid eyeliner yang bau macam..... ermmmm i don't really know)
  • Nylon hair brush applicator

Konon. Konon.




Harga: Rm15.90
So far ni ja yang paling murah. Tak tau lah kalau ada yang lebih murah, maybe sy terlepas pandang kot.
But usually liquid eyeliner kat Guardian tu Rm22 - Rm30++

Kalau korang macam tak reti sangat macam mana nak guna eyeliner ni, dia ada tulis cara-cara nak apply eyeliner kat belakang kotak tu.
So make your life more easier lah :)

Saya suka product ini!
Saya menang motor! *oh tiba-tiba


Bukan sy sorang ja yang suka tau :)


FACEBOOK: http://www.facebook.com/nadhiraizzatipage
INSTAGRAM: nadhiraizzati

You Might Also Like

19 comments

  1. wahh..nice2...nnt nak try la..buat masa skrg ni cik siti pakai gel eyeliner...nak pakai liquid punya, takut comot...tapi, belum cuba..belum tau kan...heee ^^

    ReplyDelete
  2. @eimah siti hehe ya btl3x.. belum cuba belum tau :)

    ReplyDelete
  3. aku pun pakai benda alah ni. beli warna biru...

    tp aku jarang pakai make up. jadi koleksi je la :)

    ReplyDelete
  4. cantiklah ^^ saya suka pakai liquid punya . tapi brand Mac.

    ReplyDelete
  5. saya pon pernah guna eye liner ni. and memang berpuas hati :)

    ReplyDelete
  6. cantik... tapi tak reti la nak make up make up ni. Salah make up jadi badut nnt :(

    ReplyDelete
  7. Cantik^^.saya pun tgh cari2 liquid eyeliner sekarang.nanti nak cuba IN2IT lah.Thanks.. :)

    ReplyDelete
  8. Cantiik lah sgt. Nanti boleh ganti eyeliner yg dah nak habis tu. :)

    ReplyDelete
  9. kemas & cantik awk pakai, tp sy xtau guna jenis liquid nih, rs mcm ketar2 tgn hehe..
    disebabkn murah so bole la blaja guna :)

    ReplyDelete
  10. wahhh, cantik jee. Ada beli tp tak pandai nak guna, sdh blajar tp tetap buruk jgk. huhuhu.

    ReplyDelete
  11. @MarnieyZ hehe kalau nak blajar pakai eyeliner, it's best kalau u blajar guna pencil eyeliner dulu.. sbb pencil eyeliner x mudah comot... so lama2 bila dah terer nnt, blh lah upgrade guna liquid eyeliner pulak :)

    ReplyDelete
  12. sy pun guna yg liquid punya . sng nak apply kat mta . hehe nak try yg ni pulak lah :)

    ReplyDelete
  13. Nad makeup kita jerlah. haha ..
    tqa xsuke pakai eyeliner liqiud kalau pensel suke lah .. hehee

    ReplyDelete
  14. hai Nadhirah. nak tanya,yg mna better, liquid eyeliner in2it or pen eyeliner in2it? thanks ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. dua2 pun ok jugak.. sy lebih suka guna liquid... tapi kalau pen eyeliner tu lagi senang nak apply...

      Delete

Subscribe to get email updates