Hand Injured Special Effect Makeup

March 29, 2013

Assalamualaikum wbt

Semalam sy tak dapat tido so bosan yang teramat sangat.
Nak study, malas pula. Padahal, assignment berlambak jugak la weh!
Lastly, main makeup2 lah jawabnya heee

Untuk special effect kali ni sy tak tau nak letak nama apa.
Nak kata kena langgar dek motor, tak jugak. Terbakar, tak jugak.
So sy just letak randomly 'Hand Injured Special Effect Makeup'.







Here's the tutorial:




You Might Also Like

21 comments

  1. perghhh, nmpk real. hebatlah..

    ReplyDelete
  2. takut & geli....huhuhu..
    tapi mmg nmpk real...berbakat!

    ~Admin : QasehMuslimah-Munirah~
    http://qasehmuslimah-munirah.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. huehuehue.. ngeri tengok :3

    ReplyDelete
  4. macam geli la...kalau shida dh pengsan kot...takot darah1
    hahaha

    ReplyDelete
  5. mak aihh! serius nampak mcm real..

    ReplyDelete
  6. @Nafisa81 haha ya ya ada gak rupa2 kena tekap iron baju :D

    ReplyDelete
  7. @Rashida Hazran hehe jgn pengsan dulu... makeup ja ni... bukan real :)

    ReplyDelete
  8. terbaek lah..pandai giler buat efek mekap..

    ReplyDelete
  9. seriously look real sangat.tabik springggg!!!

    ReplyDelete
  10. @Jey hehe x lah pandai sgt... sikit2 tu blh la :)

    ReplyDelete
  11. wahh.. hebatnya..ngeri pun ada jugak..

    ReplyDelete
  12. gambar tu semua make up je? nampak betul2 mcm terluka

    ReplyDelete
  13. gambar tu semua make up je? nampak betul2 mcm terluka

    ReplyDelete
  14. @Faeytynn Zayn ya makeup.. gila kalau luka betul mcm ni sy masih steady snap snap gambar hahaha

    ReplyDelete
  15. aiyooo sakitnya tengok. walau apa pun well done with the make up effect. good job. really talented!! :)

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum...
    pandai awak buat tgn melecur... sy nak minta awak tlg make up kan mcm tu bole?
    kalau ok call saya 0196061832

    ReplyDelete

Subscribe to get email updates