Exposed Knuckle

February 10, 2013

Assalamualaikum wbt

Hey hey you you.
Yes tuto baru lagi. Dah lama tak buat special effect makeup.
Tiba-tiba pula tadi rasa nak buat tuto, memandangkan sekarang ni cuti, cousin2 pun ramai datang rumah.
So sy pinjam lah dulu tangan diorang just untuk tuto ni :)

So u'olls tau tak apa benda knuckle ni??
Alaaahh yang korang selalu bagi penumbok kat kawan2 korang yang mulut jahat tu.
Tulang penumbok tu, itu lah knuckle haha! *definisi paling simple aku bagi





Haaa itulah akibatnya kalau korang main mercun. Kan?? Kan?? ;p
Huehuehue saja bagi masuk gambar banyak2 bagi korang tengok.
Btw, kalau nak tau macam mana sy buat special effect ni, boleh tengok kat video bawah.




That's all.
Assalamualaikum

You Might Also Like

17 comments

  1. erghhh.. ngeri pulak tengok.. >.<

    ReplyDelete
  2. Wah sedara datang rumah jugak ke? Samalah, saya pun sedara datang rumah :D


    Uii, tangan sapolah tu. bolehlah.. Macam real so saya kasi 9/10.

    ReplyDelete
  3. style , dari awal tengok dah tahu makeup . pandai buat :)

    ReplyDelete
  4. wuyooo. macam reaal seehh :DD hebat hebat!

    ReplyDelete
  5. macam real..ngeri jugak tengok
    pandailah buat

    ReplyDelete
  6. wow...seram and takot laa...boleh pitam taw!!
    hehehe

    ReplyDelete
  7. Wahh dashat.. Bijop rr..tak tercapai dek imaginasi

    ReplyDelete
  8. nampak real.. sungguh geli dan ngeri.. good job! ;)

    ReplyDelete
  9. yurks.....huhuh..ngeri tgk..tp mcm best ja.. nak jgk buat prank

    ReplyDelete
  10. @Nana Liena hehe kalau buat prank tu pastikan orang yg nak di-prank-kan tu takda sakit lemah jantung k xD

    ReplyDelete
  11. yew..seramnye..awak memang abik klas taw beljar sendiri..mcm best je..hehe..saya jgak suka mekap2 nie..tapi suka yang conteng2 orang..hehe..(^_^)

    ReplyDelete
  12. @eymasu hehe tak ambik kelas dear... bljar sndiri^^

    ReplyDelete
  13. uishhhh . pandainyaa . nmpak real kot :)

    ReplyDelete

Subscribe to get email updates