Stapled Hand

December 27, 2012

Assalamualaikum wbt

Pernah tak korang terrr staple tgn sendiri ngan stapler kertas tu?
Apa you rasa? Oren? kuikuikui :P

So last night saya terrr staple tangan cousin sendiri.
Arrrghhhh!!

Eewwww~
Haha im joking. Seriously, im just joking.
Actually ni special effect makeup saya buat semalam kat tangan cousin.
Nak tengok lagi gambar2 tu? Boleh.



Ok ok saya tau ramai yang nak muntah. Ehee.
We skip to the tutorial.


Product used:
  1. Non-toxic glue stick
  2. Liquid foundation
  3. Compact powder
  4. Purple, brown, and black eyeshadow (you can also add a lil bit of red colour)
  5. Red lipstick
  6. Fake blood (can get at your halloween store nearby. As for me, I run out of fake blood so I made it myself instead).
  7. Stapler pin.
That's all.
Bye!

You Might Also Like

32 comments

  1. @sephia sophia hehe x kan betol2 plak dear... makeup2 ja lah... blh tgk kat video tu :)

    ReplyDelete
  2. huu..cm betul lar..eee..tkut lar tgk..O_o

    ReplyDelete
  3. errrr., takut pula tengok., macam real., O.O

    ReplyDelete
  4. euwwwww..mcm real..seyes geli nk tgk..huhu

    ReplyDelete
  5. fuuh ! seriuss ! mmg myeramkan ! huhuhuh ! TERBAIKLAH !

    ReplyDelete
  6. Pergh . Macam real daa . Takut gak tengok tuh

    ReplyDelete
  7. Pandainya! Mmg ngeri mcm betul even ambek pic tu dari dekat.

    ReplyDelete
  8. eeeeewwwww... nampak real sgt.. mesti pro kn? :D

    ReplyDelete
  9. ngeri tengok lama-lama macam real je...

    ReplyDelete
  10. ngeri sekali, dan efek make up nya bener-bener nyata. komen balik sis

    ReplyDelete
  11. effect mekap? macam betul. seram pulak tengok nya . hehe

    ReplyDelete
  12. Perghh, nampak real. Ni boleh jadi specialist untuk filem hantu tempatan :)

    -> ❤ TechKini.com

    ReplyDelete
  13. @❤ Si Budak Vanilla ❤ x lah pro sgt dear... sy budak baru belajar.. ececehh :P

    ReplyDelete
  14. entry yang sangat mengerikan. haha.

    sudi comment my entry?

    ReplyDelete
  15. Lol. saya ingat betul dah awak stapled tangan cousin awak tu. Serammm tengok :D Hewhew. Btw, creative giloss awak

    ReplyDelete
  16. Serius ke ni bukan real? Sakitnyaaa.. Seram! T__T

    ReplyDelete
  17. @icyme Hehe ofcoz la bukan real dear.. Makeup ja hehe kalau real, direct hantar hspital hehe

    ReplyDelete
  18. oh my nightmare ok tengok haih jgn nur termimpi-mimpi hahaha :)

    ReplyDelete
  19. nmpak real..Thanks for sharing..
    http://queen-sophia.blogspot.com/

    ReplyDelete
  20. ngeri plak nengok... ngilu rasa walaupn bukan real. huhuh

    ReplyDelete
  21. euww...gelinyaa...nampak mcm real betul...hoho

    ReplyDelete

Subscribe to get email updates