Fatin Najihah

December 02, 2012

Assalamualaikum wbt

Tengah golek2 tengok Raja Lawak Mega, sempat lagi saya terkedek2 lari belakang rumah.
Apahal? Arnab terlepas dari kandang hohh! Habis kaki den terkena kencing arnab. Sabo je lah.
Then kucing pula buat hal. Merajuk katanya. Tak nak masuk rumah. WAJIB dipujuk dulu.
Kucing korang macam tu juga? Haha

Ok maybe some of you dah pernah tengok tutorial saya makeupkan my lil cousin.
Yang ni:


Kalau tak pernah, klik SINI

So semalam bosan2 kitorang tak dapat tidur sampai kul 2am.
Dijadikan cerita, sambil2 tengok tv tu, kitorang main makeup2 lah dulu.
Seperti biasa, seorang mesti jadi mangsa makeup saya hehe

Meet Fatin Najihah.
10years old.


Bila bertudung, muka dia sebijik macam mak dia :')


Ok, gambar ni saya tengok macam Scha Al-Yahya. Atau.... Mata saya kot something wrong teehhh

No eyeshadow. Eyeliner ja. Korean2 style :)


Kening tak guna teknik gam. Just lukis dan selebihnya cover menggunakan foundation.



Actually Fatin ni berkulit putih. But well, budak2 kan.
Suka main kejar2 bawah terik matahari ngan adik2 dia. Tu yang gelap jadinya tu.
Sekarang ni pula dia dah nak start 'membujang' dah. Jerawat pun dah tumbuh.
Saya yang stress suruh dia jaga muka -_-'

Oh and for those who wondering, kenapa mata Fatin ni sepet?
Emm we mix with Chinese blood. So that's why lah.
Saya kalau tak makeup pun memang nampak sangat sepetnya hoho tak suka tak suka

That's all.
Assalamualaikum

You Might Also Like

14 comments

  1. cantik! suka tengok bahagian mata dia. nice sangat. ^^

    ReplyDelete
  2. hehehehe...

    nice

    http://shaberry92.blogspot.com/2012/12/bunkface-kutuk-kpop-perlu-ker.html

    ReplyDelete
  3. Alahai cantiknya..pandai erk men makeup2 ni..hee..nanti jadi mak andam yer..he

    Pandangan Dari Chot:
    http://chot91.blogspot.com/2012/12/terima-seadanyajangan-expect-lebih.html

    ReplyDelete
  4. wahh..dari biasa jadi luar biasa!

    ReplyDelete

Subscribe to get email updates