Pencil Stab

November 14, 2012

Assalamualaikum wbt

Yes another special effect makeup tutorial.
Haha sejak duamenjak tigamenjak ni saya suka sangat buat tuto special effect kan?
Tak bosan kerr?? Hmmm....

Kali ni saya pinjam tangan cousin sy
Sama juga ngan tuto saya sebelum2 ni, Cut Hand Special Effect. KLIK SINI
Senang sket nak tunjuk kat korang. Kalau guna tangan saya sendiri susah nak tunjuk kat camera heee
So here's the picture




Haaa so you all dah boleh prank to your friends or family members.
Jangan bagi prank kat orang sakit jantung pula k hehe
Tengok video bawah ni for the tutorial.




Btw, kalau nak nampak lebih realistik, you all boleh tambah lagi pensil kat bawah tapak tangan tu. So kononnya pensil tu tembus lah. Lagi best kan prank orang heee....

You Might Also Like

20 comments

  1. seramnyaaaa..hehe da tgk da video tu..hehe thanks

    ReplyDelete
  2. err., nmpak real sgt laa., huhu amazing.,! >.<

    ReplyDelete
  3. seram seyh! pasnih x nak guna pensil lah..bahaya! haha

    ReplyDelete
  4. erkk.... ngerinye tgk... reallah awak !

    ReplyDelete
  5. jom join http://opzzpinky.blogspot.com/2012/11/birthday-ga-by-sharina.html

    ReplyDelete
  6. seyes nmpk real... igatkan yg btol2 tadi... huk3 xD

    ReplyDelete
  7. wow.. not bad, akak pun pernah buat makeup special effect ni ms yime blaja n keje production dl...

    smg maju jaya k... :-)

    ReplyDelete
  8. seram gila kot...huhuu..folo me :)

    ReplyDelete
  9. tgk gamabr pn dh ngeri ape lgi tgk video.. xmo2.. huu

    ReplyDelete
  10. aduhh... rasa mcm kite yg sakit...

    ReplyDelete

Subscribe to get email updates