Split Face

February 20, 2012

Assalamualaikum and Hi!

Few days ago, I saw an awesome tutorial from other Youtuber, and she did a very good job. She did a split face makeup (special effect makeup), and I'm loving it! So I decided to do the same look but which, I changed a lil bit, depends on the products that I have. Below are the pictures of the final look. 



You Might Also Like

31 comments

  1. sangat cantik,... ^.^
    makeup dan gabungan edit tu menjadi..

    ReplyDelete
  2. @misz uzmy TQ dear :)nak guna contact lens tapi takde lens yg tuk special effect... so just edit :) btw, thanks again^^

    ReplyDelete
  3. ohmyyyy. look soo real lah. jadik jadik

    ReplyDelete
  4. @liya alia hehe alhamdulillah jadi.. takut tak jadi ja :)

    ReplyDelete
  5. wow, macam real heheh tapi apapun mmg menarik :D

    ReplyDelete
  6. muke seram yang sangat cantik..nice ! :)

    ReplyDelete
  7. wow. nmpak gerun di situ. haha. :D boleh la kalau nak prank orang XD

    ReplyDelete
  8. ni boleh guna dalam produksi teater ni.. thanks ye.. =)

    ReplyDelete
  9. hahaha..seramm la pulakkk..

    ReplyDelete
  10. Owhhh nooo!!! kenapa nak mekap macam tuh? seram serammm. wuu wuuuu T_T

    ReplyDelete
  11. OMG. never thought tutorial like this. join teater ker ?

    ReplyDelete
  12. thanks dtg dan follow blog citra.. citra kembali dan follow sini.. cantik makeup tu :)

    ReplyDelete
  13. wahh menjadi lah :) rajen nya buad .

    ReplyDelete
  14. Hi! Suka sgt! Hehe nice tutor lah (Y)

    ReplyDelete
  15. Wow, kreatif + seram. Like it :)

    ReplyDelete
  16. pengantin kalau make up mcm ni msti osem kan?! hehehe nice blog..

    ReplyDelete
  17. wahhh!! awesome gila..

    ReplyDelete
  18. memang seram if tengok malam2..hehehe

    ReplyDelete
  19. okey gak makeUP camni g opis...kan kan kan..

    ReplyDelete
  20. saya pernah buat skali je yang zip muka tu.. tapi ini.. sungguh awsome! :)

    ReplyDelete
  21. guna apa kasi lekat tuh tissue?

    ReplyDelete

Subscribe to get email updates