Split Face

February 20, 2012

Assalamualaikum and Hi!

Few days ago, I saw an awesome tutorial from other Youtuber, and she did a very good job. She did a split face makeup (special effect makeup), and I'm loving it! So I decided to do the same look but which, I changed a lil bit, depends on the products that I have. Below are the pictures of the final look. 



You Might Also Like

31 comments

  1. sangat cantik,... ^.^
    makeup dan gabungan edit tu menjadi..

    ReplyDelete
  2. @misz uzmy TQ dear :)nak guna contact lens tapi takde lens yg tuk special effect... so just edit :) btw, thanks again^^

    ReplyDelete
  3. ohmyyyy. look soo real lah. jadik jadik

    ReplyDelete
  4. @liya alia hehe alhamdulillah jadi.. takut tak jadi ja :)

    ReplyDelete
  5. wow, macam real heheh tapi apapun mmg menarik :D

    ReplyDelete
  6. muke seram yang sangat cantik..nice ! :)

    ReplyDelete
  7. wow. nmpak gerun di situ. haha. :D boleh la kalau nak prank orang XD

    ReplyDelete
  8. ni boleh guna dalam produksi teater ni.. thanks ye.. =)

    ReplyDelete
  9. hahaha..seramm la pulakkk..

    ReplyDelete
  10. Owhhh nooo!!! kenapa nak mekap macam tuh? seram serammm. wuu wuuuu T_T

    ReplyDelete
  11. OMG. never thought tutorial like this. join teater ker ?

    ReplyDelete
  12. thanks dtg dan follow blog citra.. citra kembali dan follow sini.. cantik makeup tu :)

    ReplyDelete
  13. wahh menjadi lah :) rajen nya buad .

    ReplyDelete
  14. Hi! Suka sgt! Hehe nice tutor lah (Y)

    ReplyDelete
  15. Wow, kreatif + seram. Like it :)

    ReplyDelete
  16. pengantin kalau make up mcm ni msti osem kan?! hehehe nice blog..

    ReplyDelete
  17. memang seram if tengok malam2..hehehe

    ReplyDelete
  18. okey gak makeUP camni g opis...kan kan kan..

    ReplyDelete
  19. saya pernah buat skali je yang zip muka tu.. tapi ini.. sungguh awsome! :)

    ReplyDelete
  20. guna apa kasi lekat tuh tissue?

    ReplyDelete

Subscribe to get email updates